Sve kategorije
EN

Početna>Vijesti

Sve fabrike vatrometa u Liuyangu i Jiangxi vraćaju se s radom od 1. septembra

Vrijeme: 2023-09-11 Hits: 3

Radnici se vraćaju na posao za gomilu narudžbi -- domaće narudžbe moraju biti gotove do decembra / januara prije kineske Nove godine, a sve strane narudžbe moraju biti gotove do kineske Nove godine. Neke od kasnije potvrđenih inostranih narudžbi mogu biti gotove kasnije, do aprila ili maja 2024. godine.  

Što se tiče 19. Azijskih igara u Hangzhouu (datum od 23. septembra do 8. oktobra), to bi moglo izazvati pauzu za fabrike vatrometa, ali ne baš sigurno.

Mi smo tvornica vatrometa Liuyang Guandu, upravo smo imali sastanak o sigurnosti proizvodnje prije nego što je tvornica ponovo otvorena za direktore i tehničare, a za radnike za klasu opasnosti 1.1-1, 1.1-2 i 1.3, oni imaju sastanak o sigurnosti od 30. avgusta do avgusta 31. 

Kapaciteti svih kineskih fabrika u industriji vatrometa pod snažnim su utjecajem zahtjevnih i visokih cijena domaćeg tržišta od kraja 2022. Bez obzira na sitnice i velike artikle (velike torte i školjke za izložbe), narudžbe su sporije od uobičajenih godina, kao oko 50% kapaciteta fabrike zauzima domaće tržište.

slika 1